I Charytatywny Koncert Bożonarodzeniowy już w grudniu!

Już 8 grudnia 2019r. w Ośrodku Aktywizacji w Chorzowie nasza Fundacja zorganizuje I Charytatywny Koncert Bożonarodzeniowy z którego zysk z zakupionych biletów oraz wpłat do puszek zostanie przeznaczony na paczki świąteczne dla dzieci ze Śląskich Oddziałów Onkologicznych.

Podczas koncertu zagra m.in Ambasador naszej Fundacji – Marcin Kindla oraz jego brat Robert Kindla, a także zespół Kiepurki, Banda Rabanda czy też zaprezentuje się Stowarzyszenie Muzyczno-Artystyczne FREELAND. Czekać będzie również wiele innych atrakcji czy też catering.

Chcieliśmy Państwa zachęcić do zakupu biletu w cenie 150zł od osoby i wzięcia udziału w tym magicznym wydarzeniu.

Ponadto zwracamy się z prośbą o wsparcie finansowe przy organizacji tego wydarzenia. Już teraz możecie wspomóc nas i zareklamować swoją firmę podczas tej imprezy.

Koszt organizacji całej imprezy to kwota ok. 4000 zł, dlatego zwracamy się z prośbą o pomoc, a w zamian oferujemy:

• Logo na plakatach, biletach oraz zaproszeniach dla Prezydenta – 600zł
    • Baner podczas koncertu – 1000zł